DeMini

Tiny House in Harderwijk – TE KOOP

Bouwproces

Bouwlocatie

Alles stond op groen, niks zou mij meer tegenzitten, vergunning verleend gekregen en een zeer positieve lezing gegeven op de beurs, Gevel 2020 in Rotterdam. Wat indrukwekkend dat allemaal mensen speciaal voor mij komen om te horen wat mijn plannen zijn en hoe ik bij dit project ben gekomen en hoe ik het aan wil gaan vliegen. De hele zaal zat vol!

Helaas was alles op groen van korte duur en staakte daarmee ook mijn goede voornemen om regelmatig een update te plaatsen hier….

De reden was als volgt: Zaterdag 1 februari zou ik starten met de bouw van DeMini, helaas zat ik vanaf dinsdag 28 januari zonder bouwlocatie. Ik ben met man en macht op zoek gegaan naar een nieuwe bouwlocatie. Facebook, LinkedIn, makelaars, collega’s, vrienden en familie moesten er allemaal aan geloven. Iedereen kreeg de vraag of ze nog een plek wisten of iemand die mij verder kon helpen.

Het was niet alleen de plek die wegviel maar daarmee voor mij ook zekerheid. Ik wist niet meer wat mijn planning zou gaan doen, wanneer ik bestellingen kon laten komen en of mijn project überhaupt wel door kon gaan. Tijdens het afgelopen jaar dat ik nu bezig ben met dit project heb ik diverse oranje en rode stoplichten gepasseerd op de 80 km weg die voor mij ligt, maar nu was het geen rood stoplicht meer. Het was nu een wegopbreking die nog wel even kon duren.

Gelukkig duurde deze wegopbreking niet zo lang meer en kon ik op 6 februari een positief bericht plaatsen.

”UPDATE

Inmiddels heb ik een mooie bouwlocatie gevonden in Zeewolde waar ik overdekt mijn bouw kan starten!

Bedankt allemaal voor het delen en meezoeken naar een geschikte locatie! ♥️”

Via een collega heb ik bij een boer vlakbij een ontzettend mooie bouwlocatie gevonden waar ik op zeer korte termijn al terecht kon! De nieuwe leverdata kon ik dus door gaan geven en het hele traject kon weer opgestart worden. 14 februari gaan we verder!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *