DeMini

Tiny House in Harderwijk – TE KOOP

Wie ben ik?

Mijn naam is Demi, geboren in 1997 en woon inmiddels al weer twee jaar in mijn zelfgebouwde Tiny House in Harderwijk. Ik ben opgegroeid in Zeewolde en ben daar nog regelmatig te vinden. Ik ben de oudste van drie kinderen en heb een zusje en broertje. Vanuit huis ben ik opgevoed met de mentaliteit doe maar normaal dan ben je al gek genoeg, en denk ook aan je medemens. Probeer anderen te helpen waar je kan maar trek het niet in het extreme. Na de HAVO ben ik HBO Bouwkunde gaan studeren aan het Windesheim in Zwolle. Februari 2019 ben ik afgestudeerd en sinds die tijd ben ik bezig met het project rondom mijn eigen Tiny House.

Januari 2019 kwam er vanuit de gemeente Harderwijk een oproep langs op Facebook dat er gezocht werd naar pioniers. Dit bericht zag ik langs komen en vanaf dat moment ben ik mij gaan verdiepen in de Tiny House beweging en hoeveel projecten er al lopen in Nederland. Net als een groot deel van Nederland heb ik op televisie wel beelden langs zien komen van Tiny Houses (o.a. bij Marjolein), maar heb het altijd op de langere baan geschoven, eerst mijn opleiding maar eens afronden.

Nu ik in januari 2019 op het punt stond om af te studeren, kon het niet op een mooier moment komen. Vanaf dat moment ging de knop om en ben ik druk in de weer gegaan om een ontwerp te maken en om een goede motivatie te schrijven. Deze motivatie begon ik als volgt: ”Nooit gedacht dat het schrijven van een goede motivatie zo lastig kon zijn. In mijn hoofd woon ik zo ongeveer al in mijn Tiny House. Wat een gigantisch mooie kans wordt er hier gecreëerd en als bouwkundige met een passie voor Tiny Houses en de verbinding met de natuur kan ik deze mogelijkheid niet laten liggen.” Wat ik daar schreef is nog steeds waar.